مشاوره حقوقی رایگان - حکم اداره کار

درخصوص اعتراض کارفرما فروشگاه ع_ج نسبت به دادنامه شماره92**** تاریخ 15.05.401 به موجب شکایت آقای ر_د بطرفیت ش کارفرمای مذکور بخواسته مابه التفاوت حقوق و مزایا و مطالبات پایان کار منتهی بصدور رای شده است. با مداقه در مجموع اوراق و محتویات پرونده و بحث و بررسی های بعمل آمده ومشاهده مدارک و مستندات پیوست وپرینت پرداخت حق بیمه بارگذاری شده تو سط کارگر شاکی ومستندات پیوست وباستناد مواد 2و3 قانونکار رابطه کارگری و کارفرمایی فیمابین اصحاب دعوی از تاریخ 01.01.94 تا 25.01.1401 بر اساس آخرین مزد روزانه مصوبه شورای عالی کار 1713088 ریال محرز بوده است .
کارفرما هیچگونه مستندات محکمه پسند و قانونی بارگذاری یا به هیات ارائه ننموده و علیرقم ابلاغ قانونی دعوتنامه درهیچکدام از جلسات رسیدگی حاضر نشده و رای صادره در چارچوب قوانین و مقررات حاکم بر قانونکار صادر شده است و از حیث رعایت قوانین و مقررات مغایرتی مشاهده نشده ،لذا در این مرحله از رسیدگی اعتراض شرکت وارد نبوده و هیات باتفاق آرا ضمن رد اعتراض و تایید رای هیات بدوی کارفرما را مکلف به پرداخت مطالبات ذیل در وجه خواهان مینماید .
بابت مزد سنوات باستناد ماده 165 قانونکار بمدت 85 ماه مبلغ 364031200 ريال.
باستناد ماده 148 قانونکار کارفرما مکلف به پرداخت حق بیمه براساس قوانین و مقررات حاکم بر سازمان تامین اجتماعی میباشد .
باستناده ماده 159 قانونکار رای صادره قطعی و لازم الاجرا میباشد . حالا سوالم اینه حکم قطعی اداره کار باز هم باید به دیوان اداری مراجعه کرد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد