مشاوره حقوقی رایگان - توقیفی خودرو

با عرض سلام و وقت بخیر. من تنها یدونه پراید دارم شخصی ک با اون مسافرکشی میکردم حالا یه ماهه از ثبت برای مهریه توقیف کردن خوابوندن ماشینو از اداره ثبت با استهشاد محلی اعتراض کردم رد دادن و ده روز حق اعتراض داده من چه مدرکی ارائه بدم ک اداره ثبت قبول کنه و وسیله امرار معاش هس؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر استخدام جایی نیستید ازاستشهادیه و سپس اچشهادت شهود کمک بگیرید