مشاوره حقوقی رایگان - اعاده دادرسی کیفری ماده 474

با سلام و خسته نباشید
بنده محکوم به 7 ماه حبس بابت ترک انفاق شده ام
استدلال دادگاه تجدیدنظر اینست : واریز مبلغ ماهیانه سیصدهزار تومان به حساب زوجه نفقه کامل محسوب نمی شود.
بنده در جلسه دادگاه خطاب به قضات تجدیدنظر اظهار نمودم پس نفقه زوجه چقدر است؟ بگویید تا بنده بدهم. بنده گفتم به نظر بنده سیصد هزارتومان کافیست اگر بیشتر بایستی بدهم به کارشناس ارجاع بدهید تا نفقه مشخص شود و مشکلی با پرداخت نفقه نخواهم داشت و ندارم ولی تجدیدنظر اعتنا نکرد و محکوم کرد.
سوال ؟
چکارکنم به معنای واقعی به من ظلم شده است ؟
آیا محکومیت بنده واقعا وجاهت قانونی دارد؟

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام در مرحله اجرای احکام نفقه را طبق نظر قاضی بپردازید و تقاضای تعلیق مجازات کنید