مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از تحصیل

سلام. من 19ساله هستم. به زور رفتم دانشگاه و پدرم اجازه ی بیرون. کار. تفریح. تحصیل و... رو نمیده. همین دانشگاه هم الان داره اینقدر اذیتم میکنه و دنبال بهونه میکرده که نرم. و مورد توهین و ازارو اذیت حتی روحی و روانی
گاهی ضرب و شتم برای دفاع از حقم قرار میگیرم
با اینکه سعی میکنم باهاش کنار بیام اما دیگه توان ندارم میخواستم شکایت کنم بابت این چیزها ایا امکانش هست. لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

شکایت از پدر به دلیل ممانعت از تحصیل ممانعت از تحصیل فرزند ضرب و جرح توسط پدر شکایت از پدر