مشاوره حقوقی رایگان - فرار از خدمت

با سلام
من 9 سال استخدام رسمی سپاه بودم.استعفا کردم که موافقت نکردن، مجبور به غیبت شدم. دوبار تا الان دادگاه نظامی رفتم که رای اخرین دادگاه بخشش و مراجعه به یگان بوده با اینکه الان بیش از یکساله غیبت دارم و میخوام اخراج شم . راهی هست زودتر تکلیفم مشخص شه؟

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

برابر ایین نامه مربوطه فرار بیش از 6 ماه در کمیسیون مطرح و اخراج میشوید