مشاوره حقوقی رایگان - حذف بیمه خدمات درمانی

سلام. بنده دبیر بازنشسته هستم تازه اول ابان 1401 بازنشست شدم بیمه شوهرم هستم که بازنشسته بانک صادرات هستن
الان سوالم اینه میتونم بیمه ام حذف کنم تا ماهیانه از حقوقم 160 هزارتومن کسر نشه اگه قطع کنم ایا مشکلی پیش نمیاد تو دادن پاداش برای سال بعد
و در صورت فوت به فرزند دختر که ازدواج نکرده و شاغل نیس ایا حقوقی تعلق میگیره یا نه؟

پاسخ ها :

حذف بیمه خدمات درمانی مستمری پدر به دختر مجرد مستمری بیمه