مشاوره حقوقی رایگان - اداره راه

من در راه برگشت از روستا به شهر چرخ سمت راننده ماشین در چاله ای که در لاین مخالف بود افتاد و باعث شکستن چرخ ماشین شد و کنترل ماشین از دستم خارج شد ترمز کردم ولی ماشین به طرف لاین خودم رفت و سمت راننده به بتن پل برخود کرده و نهایتا واژگون شده و به دره افتاده.
دلیل رانندگی من سمت لاین مخالف به علت خرابی کناره های جاده نبود حاشیه جاده و شانه خاکی خلوت بودن جاده و عدم خط کشی جاده که باعث شد من وسط جاده رانندگی کنم
جاده فاقد تابلو فاقد هر گونه خط کشی فاقد گاردریل پل فاقد تابلو و حفاظ کنار جاده فاقد حاشیه و شانه خاکی جاده فاقد روشنایی جاده کم عرض روستایی
این اتفاق در شب رخ داده
پلیس راه در کروکی رو اشتباه کشیده
سمت راننده من به بتن برخود کرده ولی راهنما سمت شاگرد رو کشیده و گفته که چاله در لاین مخالف بوده و راننده در لاین مخالف رانندگی میکرده در حالی که من در وسط جاده رانندگی میکردم
ایا میتونم از اداره راه شکایت کنم و چطور
و اینکه ایا اداره راه موظف با نصب گاردریل در جاده های روستایی هست

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان شکایت از اداره راه وجود خواهد داشت و