مشاوره حقوقی رایگان - امضا قرارداد کاری

با درود خدمت بزرگواران
ایا در مورد قرارداد =های کاری مابین کارفرما و کارگر که بصورت تایپ شده به امضای طرفین میرسد، جهت معتبر بودن قرارداد، امضا به تنهایی کافیست و یا نوشتن نام و نام خانوادگی با دست خط طرفین نیز الزامیست؟
در صورت ایجاد مشکل پیمانکار یا کارگر میتواند مدعی شود که چون دستخطی وجود ندارد امصا اعتبار نداشته و یا اعلام شک و تردید در مورد تغییر مصلحتی متن قرار داد (که به نفع کارفرماست) شکایت نماید؟ به طور مثال قرارداد تایپی در دوصفحه هست که فقط صفحه دوم جای امضا دارد و کارگر مدعی گردد مندرجات تایپی در صفحه اول بعدا به نفع کارفرما تغییر داده شده است..
به نهایت ممنون و سپاسگزارم

پاسخ ها :

امضا قرارداد کاری اعتبار قرارداد کار قرارداد کار