مشاوره حقوقی رایگان - پارگی تاندون دست

سلام من دوسال پیش تو زاهدان سرباز بودم. انگشت دستم با تیغ برید تاندونش پاره شد. عمل کردم همونجا 30روز استعلاجی دادن. تو دستم یه میله نازک زدن و بخیه زدن. میله رو خودم کشیدم بیرون اما نمیدونستم داخل دستم بخیه زدن الان تازه دیدم بخیه داره. باید چیکار کنم؟ آیا غرامت میدن یا به من تعلق نمیگیره؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام لطف بصورت کامل در مورد نحوه برش با تیغ توضیح دهید . اگر توسط خودتان و غیر مورد انجام وظیفه باشد قاعده اقدام بوده و چیزی عایدتان نخواهد شد