مشاوره حقوقی رایگان - نتیجه پرونده با توجه به توضیحاتی که در قسمت پیگری پرونده های اشخاص حقیقی

باسلام و وقت بخیر خدمت وکلای محترم لطفا با توجه به توضیحات زیر پرونده مورد نظر مختومه شده یا هنوز فعال است در آبان ماه سال 99 حکم جلب نیابتی به اجرای احکام دادگستری محل زندگی فرستاده بودند چون متهم در شهر دیگه مشغول به کار بود در جواب حکم جلب نیابتی نوشته شد در آدرس مورد نظر حضور نداشت با توجه به تحقیقات متهم در شهر دیگه کار میکنه و اونجا سکونت داره فقط از بابت رعد مال از شاکی رضایت اخذ شده از بابت شش ماه حبس از طریق پیگیری پرونده های اشخاص حقیقی در سایت عدل ایران نگاه کردم متن زیر نوشته شده
آخرین تغییر ثبت شده برای این پرونده مربوط به تاریخ 1400/12/24 ساعت 13:09 می باشد رمز وارد شده مربوط به م _م می باشد
1-پرونده کلاسه0 ردیف فرعی 6 با علت طرح انجام نیابت قضایی نسبت به اتهام کلاهبرداری مرتبط با سامانه های رایانه ای و مخابراتی و محکومیت های تعزیرات- حبس تعزیری(ماه) و محکومیت الحاقی- رد مال در دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان الف به تاریخ 1400/09/04 ثبت گردید و با شماره بایگانی0به شعبه پنجم اجرای احکام کیفری دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان الف ارجاع شد
2-در تاریخ 1400/09/04 وقت نظارت برای تاریخ 1400/12/05 تعیین گردید
3-دستور قضایی مبنی بر تعیین وقت نظارت و ثبت پرونده و اقدام و دستورقضایی صادرشد. در تاریخ 1400/09/09 صادر گردید
4-در تاریخ 1400/12/05 وقت نظارت به لحاظ جلب متهم/ محکوم علیه تجدید و برای تاریخ 1401/03/16 تعیین گردید
5-دستور قضایی مبنی بر پرونده کسر از آمار شود. و اعاده پرونده به دلیل عدم امکان اجرای مفاد نیابت در تاریخ 1400/12/23 صادر گردید
6-نسبت به شکایت س _ ع علیه ج _ م و س _ س و م_ م مبنی بر کلاهبرداری مرتبط با سامانه های رایانه ای و مخابراتی طی شماره 0 مورخ 1400/12/24 نیابت انجام شد
اخرین موضوعات
پرونده فاقد موضوع فعال است
خلاصه پرونده
1- پرونده با علت طرح انجام نیابت قضایی نسبت به اتهام کلاهبرداری مرتبط با سامانه های رایانه ای و مخابراتی در تاریخ 1400/09/04 ثبت گردید
2-پرونده مختومه شده است