مشاوره حقوقی رایگان - مدارک سرقت رفته

سلام من مدارکم با گوشیم تو یه کیف بوده سرقت رفته کارت ملی هوشمند گواهینامه و کارت پایان خدمت من خودم رفتم درخواست المثنی دادم برا همشون المثنی کارت پایان خدمت و گواهینامم اومده ولی کارت ملی نیومده حالا من برای اینکه سو استفاده نشه از مدارک سرقت رفته باید چکار کنم میتونم با خدمات قضایی شکایت کنم

پاسخ ها :

مرتضی جمالوند

جناب آقای مرتضی جمالوند :

با سلام و وقت بخیر ؛
گزارش کلانتری را همراه خود داشته باشید تا در صورتی که سوء استفاده از مدارک شما صورت گرفت بتوانید با ارائه گزارش کلانتری دفاع قانونی انجام دهید مضاف بر اینکه می توانید از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی اگر سرقتی صورت گرفته اقدام به طرح شکایت کیفری سرقت نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما می بایست در زمان سرقت به کلانتری محل اعلام می کردید و در آگهی روزنامه نیز چاپ میکردید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

درصورتی که اعلام مفقودی کرده اید نگران نباشید