مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه خسارت تاخیر تادیه به نرخ روز بصورت ماهانه است یا سالیانه ؟؟

با سلام خدمت وکلای گرامی
من سال 95 ضامن وام شدم و وام گیرنده هیچ اقساطی پرداخت نکردند و سال 96 مبلغ 26 میلیون تومن دادخواست دادم بخاطر کسر اقساط وام از حسابم و خسارت تاخیر تادیه به نرخ روز.
چند روز پیش رای قطعی به نفعم صادر شد.
حالا چکار کنم که اجرای احکام خسارت تاخیر تادیه رو بصورت ماهیانه واسم حساب کنه نه سالیانه ؟؟
چون تفاوت مبلغ زیادی بین خسارت ماهیانه و سالیانه هست.
ممنونم از راهنماییتون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام وصول خسارات به صورت سالیانه حساب میشود