مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف بیمه بعد از رضایت به کارفرما

سلام بنده در جایی به مدت یکسال خورده کار میکردم که کارفرما منو بیمه نمیکرد، عیدی ، سنوات ، حق مسکن و کلا مزایای کارگری پرداخت نمیکرد و فقط یه حقوق ناچیز میداد.. به اداره کار محل شکایت کردم که ایشون مبلغ 35میلیون محکوم شدن به پرداخت و همچنین بیمه مدت کارکرد یکسال خورده ای رو هم باید بپردازن.. ایشون به رای اعتراض زدن منم اعتراض زدم چون بخشی از پولم برام نزدن... بعد از جلسه شورا حل اختلاف که هنوز رای صادر نشده کارفرما میگه بیا 25میلیون بهت میدم ولی رضایت بده... میخوام بدونم اگر تا قبل از صدور حکم شورا حل اختلاف رضایت بدهم که 25 میلیون بگیرم آیا این رضایت شامل حال بیمه هم میشه؟؟ یعنی من رو پرونده رضایت بدم که با کارفرما حل فصل کردم ایا مدت یکسال خورده بیمه من هیچ میشه؟؟؟ چون رای هیات تشخیص به نفع من صادر شده... و با توجه به اعتراض و کشیدن پرونده به شورا حل اختلاف نتیجه پرونده چه خواهد شد؟ شورا چه رایی خواهد داد؟؟ آیا پرونده بسته خواهد شد بخاطر اون مبلغی که دریافت میکنم یا نه؟؟؟ میخوام بدونم تکلیف بیمه یکسال خورده من چی میشه

پاسخ ها :

حسین یاوری

حسین یاوری :

در صورت سازش طبق توافق طرفین اقدام میشه بنابراین در خصوص بیمه باید در متن رضایت قید بشه که حق بیمه یکساله شما پرداخت بشه .البته ممکنه 25پیشنهادی ایشون با در نظرگرفتن همین مورد باشه که در اون صورت طبق حکم صادره شما خودتون باید حق بیمه را پرداخت کنید تا جز سوابقتون درج بشه