مشاوره حقوقی رایگان - فریب دادن در ابرا مهریه

باسلام. همسر من طی توافقی مکتوب در قبال بخشش خانه و ماشین با اثر انگشت و امضا طرفین مرا وادار به ابرا مهریه کرد ولی به تعهد خود عمل نکرد،چگونه میتونم موظفش کنم به انجام تعهد یا سند ابرا را باطل کنم به جرم فریب؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توافق مذکور در دادگاه قابل استناد نیست و می توانید اعلام کنید با زود یا فریب امضاء اخذ شده است.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

متاسفانه سند ابرا براحتی قابل ابطال نیست اگر دست نوشته داده که در قبال ابرامهریه خانه و...را بدهر هبه معوض است ومیتوانید الزام اورا به انجام تعهد بخواهید

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام اگر توافق کتبی است الزام به ایفای تعهد را بخواهيد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست اقامه نمایید
و به قرارداد استناد نمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
عدم ایفای تعهد ایشان را اثبات کنید. در صورتی ک توافق فی مابین مکتوب است و هیچ نقل و انتقالی برای شما صورت نگرفته میتوانبد عدم ایفای تعهد را اثبات نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

الزام به انجام تعهد مطرح نمایید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نیاز به بررسی دقیق سند وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید بتوانید ثابت کنید در که این ابرا به همین شرط بوده

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود الزام به ایفای تعهد قراردادی را مطرح نمایید
متن مربوطه حائز اهمیت است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

میتوانید از طریق حقوقی اقدام کنید عنوان باید دقیق ذ‌کر شود