مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

گوشی بنده رو بزور و با ضرب و شتم بردند بعد ٦ماه سيمكارت بر روی گوشيه بنده فعال و يكی از سارقان پيدا شده بعد از مراجعه و اقدامات لازم سارق احضار شده و حال ادعا ميكند كه سيمكارتش گمشده و هيچگونه اطلاعی ندارد با توجه به اينكه ١٢شب بوده و هيچگونه شاهدی حضور ندارد ميخاهم بدانم حكم حدودی پرونده به برائت سارق است؟ و حدودا چه اقداماتی بايد انجام بدهم و روند كلی پرونده و حكم حدودی چگونه است و هنوز پرونده به دادسرا برده نشده است

پاسخ ها :

حسین یاوری

حسین یاوری :

در این خصوص اظهارنظر با قاضی پرونده بر اساس محتویات موجود دران میباشد