مشاوره حقوقی رایگان - اصلاح مدت جبهه و صدور کارت مجدد

بنده از آخرین یگان خدمتی مدت شش ماه کارت هوشمند ایثارگری دریافت کردم از گروه 11توپخانه مراغه فرم را امضا کردم شش ماه هم در منطقه دهلران بودم که بعد از دریافت کارت پیگیر شدم 8ماه و 26 روز سابقه در کمسیون در مشهد تایید شد صورتجلسه را به تهران محل سوله ابی باجه 19 اصلاح کارت تحویل دادم گفتند باید یگان اقدام کننده تیک اصلاح بزنه در یگان اقدام کننده سایت صفحه بنده اصلاح صورت نمی‌گیرد می کویند چون قبلاً فرم تایید را امضا کردی باید از طریق ستاد در تهران اقدام شود ضمنا صورتجلسه و نامه کمیسیون را همراه کارت هوشمند ایثارگری را تحویل دادم نمی داتم چه اقداماتی صورت خواهد گرفت آیا اصلاح مدت جبهه و صدور کارت مجدد امکان پذیر است لطفا راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله امکان پذیر می باشد لیکن باید با مراجعه به یگان مربوطه و ستاد موضوع را پیگیری نمائید