مشاوره حقوقی رایگان - هبه

عرض ادب و خسته نباشید .پدر بزرگ بنده فوت نموده و پدر بنده بدون اینکه انحصار وراثتی وجود داشته باشد و سهم الارث مشخصی به ایشان تعلق گرفته باشد و به فرض مثال در اموال پدر بزرگم تقسیماتی انجام شده باشد و تصرفی از طرف وراث انجام گرفته باشد سهم الارث خود را به برادرش هبه کرده است. ایا این هبه درست است یا باطل ؟ در صورت باطل بودن ایا ارث به پدر بنده میرسد یا خیر ؟ کلا در زمان هبه معلوم نبوده که کدام زمین به کدام ورثه خواهد رسید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

درزمان حیاتش اگر پدر سهم الارثش راهبه نموده باشد بله معتبر است-زمانی انحصاروراثت لازم است که بین وراث در تقسیم اختلافی باشد وگرنه لزومی ندارد