مشاوره حقوقی رایگان - در مورد پرده بکارت

من با دختری قصد ازدواج داشتم مدت یک سال با هم دوست بودیم قرار بود که امسال عید ما با هم ازدواج کنیم خانواده دختر هم از دوستیمان اطلاع داشتن با هم زیاد بیرون میرفتیم و آخر به اصرار زیاد دختر تماس جنسی برقرار کردم همون موقع با دیدن شکل ظاهری رحم و گشادی آن و تیرگی زیاد دور دهنه رحم طوری بود که معلوم بود رابطه جنسی زیادی قبل از من داشته شک پیدا کردم که پرده بکارت اون قبلن پاره شده که گفت پرده حلقوی دارم تا چند وقت پیش فهمیدم یک بار ازدواج کرده ولی در همان دوران عقد طلاق گرفته بهش گفتم که گفت با نامه پزشک قانونی اسم پسرو از شناسنامم برداشتم بعدش دوباره متوجه شدم 5 سال با یک پسر قبل من رابطه دوستی و جنسی داشته وقتی فهمیدم به دختره گفتم که او قبول نمیکرد و بعد چند وقت قبول کرد دوست بوده با یک پسر ولی رابطه جنسی نداشتم فقط صورتن (لب و بوسه) بوده. من دیگر کمتر پیش دختر میرفتم و هرموقع هم میرفتم دیگر تماس جنسی انجام نمیدادم دوهفته قبل بود که دختر به من زنگ درحضور مادرش که فردا شب پدرم میخواد بره مسافرت تو فردا شب بیا پیش ما تا با هم حرفایمان را جدی بزنیم که اگه منو دوست نداری بهم بگی فردا شب رفتم خانه دختر اون شب مادر و برادرزاده او که دختری ٢٠ساله بود هم بودند. من شروع کردم به صحبت دختر کنار من نشسته بود همش با حرکاتش مرا تحریک میکرد بعد دختر به مادر و برادرزاده اش گفت مارو تنها بزارید حرف خصوصی داریم که آنها بیرون رفتن دختره شروع به گریه کردن کرد و ... ... ... همش مرا تحریک میکرد که یک دفعه زنگ درخانه زده شد به دختره گفتم کیه گفت همسایه هست کلیدشو جا گذاشته که یک دفعه دیدم ماموران نیروی انتظامی هستند که به من میگفتن اینجا چکار میکنی چه نسبتی داری تو با این خانواده دختره درجا گفت این پسر با دادن وعده ازدواج مرا فریب داده تماس جنسی با من داشته و من دیگر باکره نیستم که منو بردن کلانتری تا رسیدیم اونجا پدر دختر هم اومد کلانتری ولی به من گفتن پدرش رفته مسافرت اینم بگم که من قبلن خونه دختر میرفتم پدر مادر و خواهرشم بودن که ما باهم صحبت میکردیم خلاصه الان با سند بیرون هستم دختره بهم گفت یا باید با من ازدواج کنی یا ١٠٠میلیون بهم بده تا باهم ازدواج نکنیم ! میخواستم بدونم پزشک قانونی تشخیص میده که پرده بکارت کی پاره شده یا با دیدن شکل ظاهری رحم میفهمن که این دختر رابطه های جنسی زیاد داشته. چون من کلن ٣بار رابطه جنسی داشتم با اون البته از آخرین رابطه که داشتم ٢ماه میگذرد پزشک قانونی تماسیو که آخرین فرد داشته رو فقط نشون میده یا نه همه تماس های جنسیشو نشون میده پزشک قانونی آخرین فاصله زمانی تماس جنسیو تا چند وقت رو میتونه تشخیص بده ممنون میشم اگه کمکم کنید چون این خانواده با دروغ و کلک میخوان بگن من دخترشونو از باکره درآوردم ولی بخدا این خانواده کلن کارشون این بوده که من تازه فهمیدم ممنون میشم کمکم کنید.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" همانطور که به سؤال قبلی شما آنطور که مطرح شده بود پاسخ مقتضی ارائه شد ، اظهار نظر در مورد این فرض سؤال شما هم که خیلی بی پرده در فضای عمومی مجازی عنوان شده در صلاحیت پزشکی قانونی است ضمن اینکه تأثیری در وضعیت جرم و مجازات عمل ارتکابی که بعنوان رابطه نامشروع ناشی از زنا اقرار به آن نموده اید پیدا نمی نماید . وقتی با فردی رابطه محرمیت ناشی از نکاح قانونی ندارید نبایستی حتی با تعارف میزبان وارد منزلی شوید که در آن منزل مرد صاحبخانه غایب است و صرفاً زنانی حضور دارند که به گفته شما وضعیت مشخصی ندارند . در فرض سؤال خانم قبول کرده که قبلاً ازدواج ناموفقی داشته و در اثر این ازدواج ، نزدیکی بین او و همسر سابقش رخ داده است . با این تفسیر و اقرار خارج دادگاه ، دیگر ضرورتی به تشخیص باکره بودن دختر در حین رابطه نامشروع زنا با شما نیست (مگر خانم در جلسه دادرسی اقرار نکند و یا منکر اقرار خارج از دادگاه خود شود) و تأثیری هم در جرم و مجازات طرفین رابطه نامشروع ناشی از زنا ندارد و در صورت اثبات جرم و اقرار هر یک از طرفین با حد نصاب مقرر ، مجازات هر یک از طرفین ، حد 100 ضربه شلاق خواهد بود .

مهدي  منصوري

جناب آقای مهدي منصوري :

باسلام.در پاسخ به پرسش شما دوست عزیز باید عرض کنم که اگر رابطه جنسی دختر و از بین رفتن بکارت ایشان مربوط به بیش از دو ماه قبل باشد امکان تشخیص زمان آن برای پزشکی قانونی وجود نداد و پزشکی قانونی پارگی برده بکارت را قدیمی عنوان نموده و قادر به تشخیص تاریخ تقریبی آن بعد از گذشت دو ماه از اولین رابطه جنسی نمی باشد.

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

با نظر همکاران موافق هستم و اگر بتوانید رضایت ایشان در برقراری رابطه را اثبات کنید از زنا به عنف تبرئه و به شلاق محکوم خواهید شد در صورت نیاز به همکاری و اعطای وکالت میتوانید با بنده تماس بگیرید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.مشاوره شما نیاز به جلسه حضوری دارد.یاالله