مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی یارانه

سلام سال 97همسرم یه بازی داخل گوشی روی فوتبال شرط میبست که سودی نداشت کلی ضررداشتم فقط چندبار این کارکرد ودیگه بازی نکردالان بعدازاین همه سال پلیس فتاتهران حساب یارانه مسدودکردن وماداخل شهرستانیم هزارکیلو مترفاصلمونه خیلی برامون سخته که بریم تهران امکانش اصلانیست میشه لطفا راهنماییم کنید چکار کنم؟ یا این که میشه حساب یارانه انتقال به حساب دیگری بدهم؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

وکیل بگیرید تا پرونده شمارا پیش ببرد -از بانک برا یانتقال یارانه جویا شوید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حتی المقدور وکیل اختیار نمایید راه دفاع از حقوق شما وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجعی که دستور توقیف داده پیگیری کنید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
امکان تغییر شماره حساب جهت واریز یارانه در حال حاضر برای شما وجود ندارد .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

انتقال ممکن نیست. میتوانید دفاعیات خود را لایحه دهید و یا وکیل بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما مرتکب جرم شده اید
شما باید ابتدا تمام مشخصات خود و گردش حساب را در سایت دادستانی وارد نمایید
و زمان جلسه دادرسی به شما ابلاغ خواهد شد

و ممکن است با اخذ تعهد پرونده مختومه بشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید به دارایی مراجعه کنید و درخواست کنید یارانه را به حساب سایر اشخاص واریز کنند