مشاوره حقوقی رایگان - سلام می خواستم ببینم چه کار کنم راهنمایی کنید

من 14برج 1تصادف کردم بینیم شکسته طبق نامه پزشک قانونی رفتم پهلو دکتر خودشون انداختنش جا دوباره پهلو دکتر دیگه رفتم گزارش نوشتن تایید کردن ولی نامه ای که پزشکی قانونی داده رو کلانتری
گفته ربطی به تصادف نداره
متن نامه هم این طور
شکستگی استخوان بینی در عکس رادیولوژی نامبرده مشهود است
که با توجه به گذشت بیش از سه ماه
تعیین ارتباط ان با سانحه مورد ادعا مقدور نبوده یا باید به گزارش. پزشکان معالج استناد نمود یا نیازمند تحقیقات قضایی می باشد .
همه چیز هم داریم کروکی تصادف
نامه کلانتری اورژانس نامه بیمارستان
استشهادی راهنمایی کنین ممنون میشم.

پاسخ ها :

یوسف سمیعی

یوسف سمیعی :

استان :

با سلام و آرزوی بهبودی بری شما دوست عزیز طبق گفته های شما به نظر می رسد که پزشکی قانونی نامه ناقصی ارایه داده است لذا توصیه می گردد که شما یک لایحه خطاب به قاضی پرونده بنویسید و به نظر پزشکی قانونی اعتراض نمایید و خواستار انجام تحقیقات بیشتر با استماع شهادت شهود و افسر حاضر در صحنه تصادف بشوید. همچنین درخواست اعلام نظر مجدد پزشکی قانونی به استناد گزارش های پزشکان معالج و اورژانس بیمارستان را مطرح نمایید. با احترام