مشاوره حقوقی رایگان - امین اموال

با سلام
بنده در واحد صنفی به عنوان امین و کارگزار مشغول فعالیت بودم چهار سال پیش و کارت های بانکی طرف و خرید و فروش و کلیه کارها به عهده بنده بود و حقوق خودم رو هم برداشت میکردم و در دفاتر یاداشت میکردم الان شاکی شده و پرینت حساب آورده و ریز تراکنش هایی که قبلا در جریانش بوده رو الان منکر شده و میگه پول رو چیکار کردی و پولی هم که بابت حقوق برداشتم میگه حقت نبوده

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی درصورت تقدیم دادخواست از طرف ایشان امر به کارشناس حسابرس ارجاع می گردد که می توانید اسناد و مدارک خویش را ارایه دهید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
پرونده‌ی شما باید بررسی شود . اگر برای اموری که انجام داده اید مدارک کافی و فاکتور دارید جای نگرانی نیست .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی در حالت کلی اگر تعدی و تفریطی از جانب شما اتفاق نیافتاده است جای نگرانی ندارد
چرا که مدعی باید بتواند با ارائه دلایل و مستندات ادعای خودش را ثابت کند و صرف ادعا مثبت مدعا نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در اینگونه موارد ممکن است موضوع به کارشناسی ارجاع بشه

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جای نگرانی نیست. باید دید تحت چه عنوانی از شما شکایت خواهد کرد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت باید بررسی شود تا اگر بیشتر از حقوق دریافت نکرده اید دفاع کنید و نهایتا دعوای ان شخص رد شود