مشاوره حقوقی رایگان - سوال خانواده

سلام من خوانده (زوج) هستم
همسرم زوجه در قزوین طرح دعوا طلاق و مهریه کرده چون در قزوین عقد کردیم ولی من ساکن تهران هستم ایا میتوانم پرونده را نیابت بزنم به تهران. رفت آمد سخت هست

پاسخ ها :

روح الله مشتاق زاده

جناب آقای روح الله مشتاق زاده :

خیر. زوجه درمحل وقوع عقد یا محل سکونت خود میتواند اقامه دعوی نماید ودرواقع این زوجه است که باید تصمیم بگیرد درکدام یک از شهرهای مورد نظر اقامه دعوی نماید