مشاوره حقوقی رایگان - تعداد روز مرخصی

با سلام
در شرکتی مشغول به کار هستم که پنج شنبه تعطیل است و ساعت کاری پنج شنبه در روزهای هفته تقسیم شده است
از شنبه تا چهارشنبه که ساعت کاری 8 ونیم تا پنج ونیم بعداز ظهر می باشد (9 ساعت در روز که منتها نیم ساعت نهاری کسر میشود:8 و نیم ساعت در روز)، در نتیجه کارمندان بجای 44 ساعت42 و نیم ساعت در هفته کار میکنند
سوال بنده این است که با این احتساب که ما در ماه 6 ساعت کلا کمتر کار میکنیم تعداد روز مرخصی سالانه مان (هر روز 8 و نیم ساعت ) چقدر می باشد؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام مورد در خصوص صلاحیت اداره کار هست نه دادگاه با مشاورین آنها مشورت فرمایید