مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف با خودرو پارک دوبل

سلام.بنده درحال عبور بودم ک با یک خودرو ک پارک دوبل کرده بود تصادف کردم به این شکل که فرد پیاده بود و در را باز کرد که به داخل ماشین برود و به یک باره در را کامل باز کرد.خودروی من با در خودروی مقابل برخورد داشته و دست فرد هم ضرب دید.پلیس که در محل حضور پیدا کرد من رو مقصر دونست.الان سوال من اینه که من مقصر هستم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مطابق اظهارات به نظر شما مقصر نمی‌آید اما پلیس چون صحنه را رویت کرده کارشناسی کرده است �میتوانید به نظر کارشناسی اعتراض کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ماجرا بطور مفصل شرح داده نشده است! باید دید که شما دقیقا در چه حالتی با فرد تصادف کرده اید؟! صرف اینکه فرد پارک دوبل کرده است(البته از نظر شما) کافی برای تقصیر فرد مورد نظر نیست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید اعتراض نمایید و درخواست هیات سه نفره کارشناسی را نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید تعیین مقصر را با افسر در میان بگذارید اگر اعتراضی به نظر وی دارید قابل پیگیری است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی تعیین مقصر با کارشناسان راهور می باشد اگر اعتراضی دارید می توانید درخواست کارشناسی مجدد و کروکی رضی داشته باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مقصر را کارشناسان مربوطه تعیین میکنند اگر شما اعتراضی دارید میتوانید مطرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
موضوع مربوط به راهنمایی و رانندگی بوده و نظر کارشناس معتبر است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی توسط کارشناس تصادفات دارد