مشاوره حقوقی رایگان - تصادف رانندگی

سلام. وقتتون بخیر. یه پسر بیست و سه ساله هستم.
بیست و یک دی ماه نود و شش ترک نشین موتور بودم بر اثر زمین خوردگی آسیب جدی دیدم طوری که رگ سیاتیک پای چپم از زانو به پایین قطع شده و پام فلج کامل شده. دوم اسفند ماهه نود و شش پروندم تو دادیاری شهرری ثبت شد. بعد از کلی عقب انداختن وقت نظارت و طول درمان از سوی دادیاری و پزشکی قانونی و رفتن پیش پزشک معتمد در تاریخ هفدهم شهریور نود و هفت پزشکی قانونی رأی دیه و ارش و صادر کرد و تحویل دادیاری دادیم. تاریخ هفتم آبان ماه نود و هفت پرونده تو دادگستری شهر ری ثبت شد و بعد از گذشت وقت نظارت ها تو تاریخ سیزده بهمن ماه نود و هفت ابلاغیه برا دادستان ابلاغ شد. تا دو ماه که خبری نبود اصلا اواخر فروردین برا پیگیری رفتم دادگستری گفتن پرونده برگشت خورده دادیاری رفتم دادیاری پرسوجو کردم گفتن به علت نقص برگشت خورده بعد تو تاریخ بیست و پنجم فروردین نود و هشت یه رونوشت قضایی برا نیروی انتظامی زدن بردم کلانتری و بعد چند روز همراه افسر پرونده متهم به دادیاری رفتیم و اونجا بعد از سوال و جواب پرونده کامل شد و گفتن میفرستیم دادگستری بعد از گذشت سه ماه تازه تو تاریخ بیست و شش تیر ماه نود و هشت دوباره تا دادگستری ثبت شد و همون روز ابلاغیه به دادستان ابلاغ شد ولی متاسفانه باز برگشت خورده دادیاری تاریخ یکم مرداد نود و هشت دستور قضایی مبنی بر ارسال رونوشت دستور به مرجع انتظامی و تعیین وقت نظارت صادر گردیده. بعد تو تاریخ شش مرداد نود و هشت با علت طرح تحقیقات مقدماتی مجدداً ثبت شده. و تو همین تاریخ شش مرداد وقت نظارت برای تاریخ هشتم مهرماه نود و هشت تعیین کردن.
سوال اولم اینه اینهمه مدت برای همچین پرونده ای که همه چیش محرزه عادیه ؟ عادیه که دو بار دوبار میره برا ابلاغ دادستان دوباره برگشت میخوره ؟
عاجزانه تقاضا دارم ازتون بهم کمک و راهنمایی کنید که من چیکار کنم بعد از گذشت نوزده ماه باز پروندم برگشته دادیاری یعنی سر نقطه اول. خواهش میکنم لطفا بهم راهنمایی کنید ممنون و تشکر و سپاسگذارم.

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
به هرحال باید تحقیقات درست انجام بشه و نقصی در تحقیقات مقدماتی وجود نداشته باشه ولی نگران نباشید چون دیه به نرخ روز به شما داده میشه . یعنی به نرخ یوم الادا