مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت شارژ ساختمان و تهدید و مزاحمت

سلام بنده مدیر یک ساختمان 4 واحدی هستم. که چند وفت پیش یک خانوم و سه فرزندشان به عنوان مالک جدید امدند و علت جدا شدن از همسرشان را قاتل بودن ایشان عنوان میکردند که به نظر خیلی دور از ذهن بود. در ادامه شوهرشان بصورت های مختلف قصد ورود به ساختمان و ورود به منزل ایشان را داشتندو حتی یک روز با دستگاه فرز مشغول بریدن درب حفاظ ورودی واحد بودند و همسرشان التماس میکردند که وارد نشود . این شخص که شخص خاطی و فوق العاده بی رحمی است نه اجازه ی پرداخت پول شارژ را میدهد و در ادامه به بنده میگوید باید هر صخبتی هست به من اطلاع دهی و وقتی مطالبه شارژ 7 ماه عقب افتاده را میکنیم به کلانتری میرود و شکایت میکند که مزاحم ایشان شده ایم و برایش پیام ارسال کردیم . دیروز این فرد دلیل رفتارش را امضا کردن نامه ایی که همسر مطلقه ایشان برای من اوردند و از بنده خواستند که امضا کنم تا پیش قاضی برود عنوان و بنده را تهدید به مرگ میکنند لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون

پاسخ ها :

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ، در خصوص مطالبه شارژ 7 ماه ساختمان ، شماابتدا باید برای ایشان اظهارنامه ارسال نموده و در صورت عدم پرداخت می توانید استاده ایشان از انشعابات را محدود کنید / در خصوص تهدید ایشان ، در صورت داشتن شاهد و یا سایر مستندات ، میتوانید علیه ایشان شکایت کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در خصوص مطالبه شارژ 7 ماه ساختمان ، شماابتدا باید برای ایشان اظهارنامه ارسال نموده و در صورت عدم پرداخت می توانید استاده ایشان از انشعابات را محدود کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی بدوا باید در این خصوص اظهارنامه ای به ایشان ارسال نمائید و سپس‌ در صورت عدم پاسخگویی دادخواست مناسب تنظیم فرمایید
برای سایر موارد می توانید تحت عنوان تهدید و مزاحمت از ایشان شکایت کنید