مشاوره حقوقی رایگان - مهریه مال در آینده

سلام زوجه درخواست مهریه داده و مهریه او سه دانگ از طبقه دوم خانه ای است که به نام مادرم میباشد و طبقه دوم وجود ندارد ایا میتواند سه دانگی که وجود ندارد را بفروشد یا بیاید بالای طبقه اول یک واحد بسازد و مالک ان شود؟

پاسخ ها :

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام. چگونه مالی که وجود خارجی ندارد را بفروشد؟ اپارتمان در حکم عین معین است و درصورتی که عین معین در زمان عقد وجود نداشته باشد عملا توافق باطل است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اما اگر ملک وجود خارجی ندارد خوب فروش غیر ممکن است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر چنین چیزی امکان ندارد و اساسا مهریه مذبور باطل است و مهرالمثل به ایشان تعلق می گیرد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
فروش خانه ای که موجود نیست ، موضوعیت ندارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر متن مربوطه باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر طبق قانون ، چنین شرطی که در عقدنامه به عنوان مهریه ، ذکر شده است باطل است

زیرا مورد شرط ، مجهول است

اگر در عقدنامه ، خانه به عنوان مهریه ذکر شده باشد باید در عقدنامه ، تمام مشخصات خانه ،
پلاک ثبتی خانه و .... ذکر شده باشد و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام مهریه باید عین معین باشد اگر تعهدی است باید تعهد شفاف باشد و در این صورت منعی ندارد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی امکان فروش قبل از احداث وجود ندارد ولیکن در صورت احداث واحد می تواند مطالبه مهریه و سپس اقدام به فروش نمایند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ملک وجود خارجی ندارد خوب فروش غیر ممکن است