مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی و چک زدن معلم به من

با سلام من دانش اموز پایه دهم ریاضی هستم معلم فیزیک به زور گوشی یکی از بچه هارو با تهدید بیرون انداختن گرفت کلی گشت داخل گروهاش بعد یک گروه ما دوستان عکس هارو میزاریم من اشتباه ریپلای کردم و به دوستم فحش دادم فکر کردم عکس اونه ولی پاک کرده بود و معلم فکر کرد به اون گفتم و به من یک سیلی محکم به گوشم زد و منو انداخت بیرون رفتم بیرون وایسادم دیدم به پدر مادر من توهین کرده و به من حرومزاده میگه و میگه پدرش فلانه مادرش خرابه مادر چیکارا کرده و قبل از همه اینها همیشه بهم فحش میداد و مدیر معاون ها طرف معلم میگیرند و نمیزارند شکایت کنم در اموزش پرورش و من را تهدید کرده ان به انداختن از دروس ایا شکایت کنم چقدر هزینه میگیرم چون خودم نمیخوام میدم محک بهش نیازی ندارم و چقدر حکم حبس شلاق بهش تعلق میگیره

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام میتوانید تحت عنوان توهین طرح شکایت لیکن باید بتوانید به استناد شهادت شهود ادعای خود را اثبات کنید مجازات آن جزای نقدی به حساب دولت می باشد