مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی

سلام. یه سوال داشتم راجب تصادف... ما اردیبهشت تصادف کردیم و کارشناس مربوطه مقصر تصادف را 50_50 زدند، منتهی ماشین طرف مقابل بدون هیچ برخورد و خسارتی و ماشین ما تقریبا از بین رفت و به پارکینگ منتقل شد.. بعده طی کردن مراحل، ازادی ماشین امد و ماشین رو فروختیم.. میخواستم بدونم ایا هزینه ی پارکینگ و جرثقیل رو میتونیم نصفش رو از طرف مقصر بگیریم چون مقصر نصف نصف هستیم؟؟ جز دیه هزینه های فیزیوتراپی بنده و هزینه هایی که بابت دادگاهی و.. انجام دادیم چطور؟میشه گرفت؟!

پاسخ ها :

یک وکیل

هزینه پارکینگ و دیگر هزینه ها قابل وصول نیست مگر اینکه دادخواست حقوقی بدهید دادگاه یا شورای حل اختلاف از باب تسبیب خسارت را تایید نمایند