مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه سرایدار

سلام و ممنون از این امکان که فراهم کردید.

پرسش من در خصوص شخصی هست که در منزل به عنوان سرایدار مشغول هست. ایشون افغانی هستند، مدیریت و ساختمان با ایشون قراردادی ندارند و از زمان ساخت در خانه ساکن هستند. مشکل اینجاست که قسمتی از پارکینگ رو با هماهنگی مدیر ساختمان که سازنده ساختمان هم بودند تبدیل به کارگاه کابینت سازی خودشون کردن و من به عنوان یک ساکن به این موضوع معترض هستم.
میخواستم ببینم با توجه به فرایندی که وجود داره چطور امکان پیگیری جهت تخلیه سریع وجود داره و مراحل انجام کار و زمان اجرایی اون چی هست.

با سپاس از توجه شما

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
با توجه به اینکه سوئیتی که در اختیار سرایدار قرار دارد جزء مشاعات ساختمان است، ویا در هرمحل مشاعی ساختمان تغییر کاربری آن صحیح نیست و در صورتی که تصمیم گرفته شود که از آن برای مواردی غیر از سکونت سرایدار استفاده گردد، باید تمامی مالکین ساختمان رضایت داشته باشند. در مورد سرآیدار نیز اگر پروانه اشتغال بکار در ایران نداشته باشد با درمیان گذاشتن این قضیه با مراجع انتظامی مشکل حل میشود و راه دیگر اینکه اگر ساکنین از کار سرایدار راضی نباشند از طریق مراجع قضایی میتوانید تخلیه او را انجام دهید .