مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف متراژ ملک

با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید و وکلای محترم.اینجانب ملکی را از پدرم خریداری کرده ام و سند تک برگ قطعی دارم. در داخل همین ملک طی بخشش نامه ای مقدار مشخصی از این ملک که در آن طول، عرض و حدود اربعه توضیح داده شده را به برادرم بخشیده است ولی برادرم حدود 25متر بیشتر از متراژ ببخشش شده را گرفته است و از این 25متر حدود 15متر آن در تصرفش است و روی 10متر دیگر نیز ادعای مالکیت دارد. دو بار شکایت تصرف عدوانی کرده ام ولی قاضی پرونده رای داده که شامل دعوی تصرف عدوانی کیفری و حقوقی نیست چون اختلاف بر سر متراژ بین طرفین است. حالا اینجانب سند تک برگ کل پلاک و وکالت تام فروشنده را دارم ولی داخل مبایعه نامه بنگاهی توضیح داده ام که طبق بخشش نامه 200متر آن متعلق به برادرم است و بنده ادعایی ندارم حالا با این مدارکی که دارم (سند تک برگ ثبتی ،مبایعه نامه ،اقرار نامه مالک مبنی بر تحویل کامل ثمن‌ معامله ، وکالت تام ملک )1_آیا برادرم می‌تواند ماده 105ابطال سند بدهد ؟2_من برای گرفتن مقدار متراژ مورد اختلاف چه شکوائیه ای تنظیم کنم ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به اخذ مفاد و شروط مبایعه‌نامه است

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
مدارک شما نیاز به بررسی دارد. اگر دادگاه دعوای تصرف عدوانی شما را رد کرده تحت عنوان ممانعت از حق طرح دعوی کنید .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برادر شما میتواند و این مساله عنوان مجرمانه ندارد به همین دلیل توسط مرجع قضایی کیفری قرار منع تعقیب صادر میشود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت دادخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دعوی رفع ممانعت از حق را پیگیری نمایید