مشاوره حقوقی رایگان - التزام به زدن سند

سلام مغازه ای را دیماه سال گذشته در بنگاه معامله کردم و در سه مرحله وجه را پرداخت و مبلغ 15 میلیون باقی مانده و ملک را تحویل گرفتم و مقرر بود که 30 بهمن 97 سند بزنه لیکن تا بحال اقدام نکرده و از طرفی تازه معلوم شده که ملک در رهن بانکه و از سند زدن تفره میرود من باید چکار کنم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

مهدي  خسروي

مهدي خسروي :

استان :

عرض سلام
چنانچه ملک قبل از معامله در رهن بانک بوده است و شما اطلاعی نداشته ای معامله باطل است‌و شما باید دادخواست ابطال معامله ارائه نمایید