مشاوره حقوقی رایگان - ابطال اثر انگشت پدر بی سواد

با سلام
شهرداری 10هزار متر زمین از ما تصرف کرده
اظهارنامه رفع تصرف فرستادیم یک فقره واگذاری عادی به مقدار 10هزار متر دست نوشته ارائه دادن از مرحوم پدرم انگشت گرفتن مخدوش می باشد
1- مقدار زمین در سند عادی مخدوش و خط خوردگی داره
2-پدرم بی سواد بوده هیچ امینی امضا آن را تایید نکرده.
3-نماینده از شهرداری یا هیچ مسئولی امضا نکرده.
4- فقط 4نفر به عنوان شاهد امضا کردن
با عنوان مراتب فوق تایید میشود امضا کردن
با تاریخ چند روز بعد از واگذاری تاریخ امضا ها دو روز بعد هست
راه ابطال این سند عادی چیه ؟
قانونی برای ابطال هست

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام.. مستلزم بررسی ادله و مدارک و تحلیل بیشتر قضیه می باشد...

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیتز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطلب ارسال شده توسط شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع قابلیت پیگیری دارد لیکن بهتر است از طریق مشاوره تلفنی با احد وکلای سایت صحبت کنید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی نیاز به بررسی مدارک و گفتگوی متقابل جهت اظهارنظر دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزییات قرارداد است

اگر شهرداری زمین را تصرف کرده باشد طبق قانون ، شما میتوانید دادخواست مطالبه قیمت زمین طبق قیمت روز و طبق نظر کارشناسی را مطرح نمایید