مشاوره حقوقی رایگان - درمورد مسدودی حساب بانکی

سلام خسته نباشید. من اخرای پارسال حساب بانکیم مسدود شد رفتم به بانک مراجعه کردم گفتن ک دادگاه بسته پس از کلی سوال و تلاش گفتن توی سایت شرطبندی و قمار رفتی. دوتا سوال داشتم. یک اینکه ایا این مسدودی حساب برام سوپیشینه حساب میشه یعنی واسه شغلم مشکل ایجاد میشه یا ن. دو اینکه توی ابلاغیه الکترونیکی نگاه کردم نوشته باید ب شعبه 7بازپرسی شهرکرد مراجعه کنم. اگه نرم مشکلی پیش میاد یا نه متشکرم

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

اگر مراجعه نکیند ، نیابت قضایی برای دادسرای محل اقامت شما صادر خواهند کرد. می توانید از طریق دفترخدمات قضایی لایحه ارسال بفرمایید ....

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
ترجیحا مراجعه کنید اگر بار اول تان باشد با تعهد حل شدنی است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

1 فعلا سابقه ندارید
2 ترجیحا در شعبه حضور یابید