مشاوره حقوقی رایگان - ساخت و ساز غیرمجاز

باسلام.قطعه زمینی 400متری دارای سند رسمی که حدود 30سال پیش همسایه اومده و بدون مجوز ساخت و ساز کرده بوده.حکم خلع ید و قلع و قمع گرفتم و اجرا شد.مشکلی که پیش اومده همسایه ساخت و ساز کرده اومده ملک من رو از داخلش کوچه 6متری انداخته و خیابان 16متری شمالی که در ثبت اسناد کشوری هم خیابان ثبت شده رو به خانه تبدیل کرده.الان از خیابان شمالی میخام استفاده کنم نمیشه متاسفانه کارمند شهرداری هم هستن .
نظر کارشناس رسمی دادگستری شمال ملک را به خیابان 16متری ذکر کرده طبق نقشه ها و صورت مجلس تفکیکی به ثبت رسیده سال 1350.ولی یه خونه وسط خیابان 16متری ساخته شده سال 1370.الان من باید چیکار کنم.باید چه شکایتی با چه موضوعی از همسایه شاکی بشم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق مراجعه به محاکم موضوع را پیگیری نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید به طرفیت شهرداری و سایر ذینفعان دادخواست مناسب بدهید