مشاوره حقوقی رایگان - عدم دریافت حقوق

سلام خداقوت
آیا بنده میتوانم از کارفرمایی که شناسنامه و کارت ملی بنده را نمی‌دهد تا جایی دیگر کار نکنم شکایت کنم؟
ضمنا حقوقم را نداده و تا الان یکماه هست که بخاطر مدارکم نتونستم برم سر کار

پاسخ ها :

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

اظهار نامه بدید و بعد استرداد مدارک را بخواهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بدوا اظهارنامه دهید سپس نسبت به ارایه دادخواست استرداد اقدام نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله
اظهارنامه استرداد به ایشان ارسال و در صورت عدم پاسخگویی و نتیجه دادخواست ارسال کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اظهارنامه ای به کارفرما بدهید و تقاضای استرداد مدارک کنید...