مشاوره حقوقی رایگان - پرونده دارای بازداشتی

سلام. یکسوال داشتم.
1-در سامانه ثنا تو روند پروندم نوشته شده، پرونده دارای بازداشتی است. یعنی چی این جمله؟!
2-بعد یسوال دیگه زمانی که یک شکایت میاد. قبل اینکه متهم بره دادگاه وکیل میتونه با برگه وکالت بره پرونده رو قبل از حضور موکل خود بررسی کنه. اینم درسته؟
ممنون میشم پاسخ بدین. تشکر

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. ایا پرونده دارای زندانی است?وکیل می توانی پرونده را با نظر قاضی مطالعه نماید البته بعضی از پرونده ها اگر در مرحله تحقیقات باشد ممکن است قاضی اجازه ندهد.