مشاوره حقوقی رایگان - وقف اولاد ذکور

باسلام قطعه زمینی موقوفه داریم که مرحوم پدرمان حدود 50 سال حفظ و ابادنموده و از آن بهره‌برداری مینمود حال پس از فوت پدرم پسرعموهای ایشان مدعی شده اند که زمین موقوفه متعلق به پسر عموی پدر بزرگمان بوده و دارای فرزندی نبوده و این زمین را وقف اولاد ذکور نموده و باید بین وراث تقسیم شود البته بدونه هیچگونه سند و وقف نامه ای که ادعایشان را ثابت نماید ودراین 50 سال پدرم اجاره زمین را به اداره اوقاف پرداخت مینمود در ضمن در سال 88 با طرح شکایت از پدرمان هم در دادگاه بدوی وهم تجدید نظر محکوم شده اند حال آیا با این وجود حقی بر ایشان متصور می باشد
باتشکر

باشد

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا خیر
هر شخصی که ادعایی را مطرح مینماید باید ادعای خود را با ارائه مستندات و دلایل در مراجع قضایی اثبات نماید