مشاوره حقوقی رایگان - حذف شرکای مجهول المکان از شرکت

شرکت مسئولیت محدود از ابتدای تاسیس غیر فعال، برخی از سهام داران بیشتر از ده سال است که برای تعیین تکلیف سهام خود و پیگیری امور شرکت هیچ اقدامی نکرده اند. از ایشان آدرس و تلفن تماسی هم وجود ندارد (مجهول المکان) چگونه می توان نسبت به خارج کردن این افراد از لیست سهامداران شرکت اقدام نمود؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به اداره ثبت شرکت های محل مراجعه نمایید
با ارایه درخواست و آگهی نمودن اسامی به این مه مدست خواهید یافت

پرسشگر :

ممنون از ارائه پاسخ
در صورت امکان حذف نام ، تکلیف سهم الشرکه ایشان چیست؟
(البته با توجه به نوع شرکت که "مسئولیت محدود" بوده، شرکای مورد بحث، هیچ مبلغی هم بحساب شرکت واریز نکرده اند)

یک وکیل

سلام" در فرض سوال توصیه می گردد با مراجعه به دفتر یکی از وکلای دادگستری متخصص ، کاربلد و باتجربه در زمینه فعالیت در حوزه قانون تجارت بالاخص مبحث شرکتهای تجارتی مقیم در حوزه قضائی خود مراجعه نمائید که معمولا تعدادشان اندک است و یا به اداره ثبت شرکتهای تجارتی شهرستان خود مراجعه نمائید .

یک وکیل

با سلام
در صورتی که پاسخ خود را دریافت ننموده اید لطفابا اینجانب تماس بگیرین