مشاوره حقوقی رایگان - شکایت خانواده

همسر بنده. فوت کردن و پدر شوهرم به عنوان قیم فرزندانم را گرفته و مادر شوهرم نیز با اینکه جدا شده اند با یه امضا از پدر شوهر مدام مزاحمت ایجاد کرده حتی فرزندانم نیز دست ایشون هست من نمیدونم چطور باید از اینا شکایت کنم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
منظور شما از مزاحمت چیست؟ حضانت فرزندان دست شماست و اگر اجازه ملاقات نمی دهند می توانید اظهارنامه و سپس دادخواست دستور موقت ملاقات فرزند علیه ایشان تنظیم نمایید
در صورت تمایل با بنده تماس بگیرید