مشاوره حقوقی رایگان - فروش قولنامه ای خودرو

با سلام و عرض خسته نباشید
مورد معامله یک خودرو می باشد همه مدارک ماشین موجود است ولی متاسفانه بخاطر یک تصادف 5ساله پیش نیم اتاق عقب ماشین تعویض شد الان برای فروش کارشناس راهنمایی طی بازدید تایید تعویض پلاک انجام نمیده و میگه ماشین رو کامل اتاق عوض کن یا اسقاط کن
من ماشین رو می خوام قولنامه ای بفروشم
می خواستم بدونم چی کار کنم اگه این آقا روزی جای تصادف کرد یا خلافی انجام داد پای من وسط نباشه....

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

باید نظر کارشناسی را اعمال نمایید یا در قولنامه تمام حوادث ورخدادهای مرتبط با موضوع را به خریدار تفهیم و از خود رفع مسئولیت نمایید و ایشان هم به ثورت صریح اقرار به قبول نمایند

یک وکیل

سلام" در فرض سوال ،راهکار قانونی اینست که مطابق نظریه قطعی کارشناسی رسمی دادگستری و حکم قطعی مرجع صالح قضائی رفتار گردد .

یک وکیل

باید طبق نظریه کارشناس عمل نمایید یا اینکه با تمام شرایط موجود و قبول خریدار با کلیه این شرایط آن را بفروش برسانید