مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

سلام وقت بخیر. بنده برا استرداد جهیزیه و تامین خواسته اقدام کردم. همسرم جلسه اول وقت رسیدگی به استرداد جهیزیه نیومد الان با اجرای تامین خواسته میخوام برم وسایلمو بیارم. اما یخچال و سرویس چوب رو همسرم به عنوان شیر بها برام خریده و توی سیاهه من نوشته شده و خودش و مادرش هم امضا کردن. میخواستم بدونم میتونم بیارمشون یا نه؟ اگه بیارم بعد اونا فاکتور بیارن باید پس بدم. و اینکه آینه و شمعدانم جز سیاهه نیست میتونم بیارم چون مهریه م هست. و اینکه الان ادعا کردن که من سیاهه و امضاشون رو جعل کردم که خدارو شاهد میگیرم اینطور نیست کلا هر چیز به نفعشون نباشه رو تکذیب میکنن. ممنون میشم به سوالاتم پاسخ بدین.⚘⚘

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

هرچه مال خود شماست بیارید و هرجه از طرف شوهر خریداری شده بگذارید برای انها