مشاوره حقوقی رایگان - افراز زمین کشاورزی مشاعی روستایی

با سلام و خسته نباشید
من در روستایی از استان خوزستان زندگی میکنم... این روستا 30 سند کشاورزی دارد که همگی مشاع هستند. الان حدود سه سال هست که 5 سهام دار از 30 سهام، جلوی کشاورزی بقیه سهام داران را گرفته اند و نظرشون بر این هست که زمین ها کشاورزی باید تقسیم محلی شود ولی بیشتر سهام دارن راضی نیستند از تقسیم. آیا از لحاظ قانونی می توان آن 5 سهام دار را شکایت کرد یا نه؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
از این بابت که جلوی کار بقیه را گرفته اند میتوانید شکایت رفع مزاحمت یا ممانعت از حق نمایید .
ولی در هرحال آنها این حق رو دارند که تقاضای تقسیم مال مشاعی نمایند .