مشاوره حقوقی رایگان - شرایط شرکت در جلسه ملک بابت مهریه

سلام, ملکی بابت طلب مهریه خانم در اداره پنجم آگهی مزایده شده من بابت پرداخت ده درصد ارزش کل ملک که پرداخت میکنم اگر در جلسه مزایده برنده نشدم این مبلغ ده درصد به من برگشت داده میشود یا خیر شرایط این مبلغ ده درصد به چه صورتی است؟

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بله در صورت عدم برنده شدن در مزایده به حساب شما واریز میگردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله اگر شما در مزایده شرکت و برنده نشوید مبلغ مسترد خواهد شد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما باید بررسی مدارک صورت گیرد و بعد نظر قطعی داد⚖⚖⚖