مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص عدم درخواست اجرای حکم بعد از رای شورا

در سال 89 شورای حل اختلاف در دعوی مطالبه وجه سفته به مبلغ 1700000 تومان به نفع بنده رأی داد ولی من از ان زمان تا حال درخواست اجرای حکم را ندادم، آیا می توانم مجدد دادخواست مطالبه وجه سفته به انضمام خسارت تاخیر تأدیه را بدهم؟ یا باید مجددا درحواست اجرا بدهم؟
با تشکر.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به دادخواست مجدد نیست. درخواست اجرا تقدیم کنید.

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اگر رای صادر و قطعیت یافته تقاضای صدور اجرائیه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس رای صادره که به نفع تان صادر و قطعی شده می توانید تقاضای اجرای حکم دهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام از زمان درخواست به شرطی که خسارت تاخیر تادیه با در دادخواست آورده باشید محاسبه میگردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
لازم نیست دادخواست جدید بدهید به اجرای احکام مراجعه کنید و درخواست اجرای حکم را نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

لازم نیست دوباره دادخواست دهید فقط درخواست صدور اجراییه حکم قطعی را یدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید درخواست کنید که مبلغ به روز شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر شما باید درخواست اجرای حکم را مطرح نمایید و