مشاوره حقوقی رایگان - بیمار شدن فرد در دوره خدمت سربازی و دریافت غرامت

باسلام خواهر زاده بنده سال گذشته به پس از انجام معاینات پزشکی و دریافت معافیت از رزم بابت مشکل قلبی به خدمت سربازی اعزام شد حدود یکماه قبل در زمان مرخصی ایشان خانواده برای پیگیری وضعیت ایشان به علت کم کردن ناگهانی وزن وبی اشتهایی به پزشک مراجعه کردند که به ستاد مشترک تهران ارجاع شد در بیمارستان متوجه شدند ایشان به بیماری سرطان مبتلا شده‌اند وکبدومعده وکلیه های ایشان درگیر شده و تقریبا کار خاصی نمیشود برای ایشان انجام داد.میخواستم بپرسم آیا ایشان بابت بیماری که در حین خدمت به آن دچار شده آمد می‌توانند غرامتی دریافت کنند یا حق و حقوقی مطالبه نمایند یا خیر؟با تشکر

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر چون ارتباطی به شرایط سربازی ایشان ندارد