مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حق و حقوق

مادر من حدود 30 سال در یک باغ دو هکتاری کار میکرد که صاحب باغ گاو داری و بعد هم گوسفند داشت و مادرم از آنها نگهداری میکرد و کارهای باغ نیز (آبیاری میوه چینی و...) را هم انجام میداد و هیچ گونه وجهی دریافت نمی کرد و صاحب باغ کم کم شروع بفروختن باغ کرد و مادرم هر وقت دستمزد می خواست منوط میکرد به قسمت بعدی باغ تا به آنجا رسید که از آن باغ 2 هکتاری یک قسمت 1000 متری بیشتر نمانده و در مقابل میگوید تا بحال اینجا نشسته اید و حالا که مادرم یک سال است که فوت کرده آیا میشود حق مادرم را بگیریم برای شهادت مدت سکونت ما نیز کمیته امام خ و شورای شهر شهرداری موجود است.
با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" پاسخ منفی است . ضمن اینکه مادر مرحومه شما می توانسته همانند سایر کارگران روزمزد به ازای هر روز کار ، اجرتش را در پایان همان روز مطالبه نماید و چون چنین نکرده به ضرر خودش اقدام نموده و یا شاید از بیم و ترس اخراج ، در زمان حیاتش مبادرت به طرح شکایت بر علیه کارفرما به خواسته مطالبه اجور معوقه در اداره کار محل کارگاه خود ننموده است و شاید هم کارفرما اجرت کار مرحومه مادرتان را با اجاره بها منزل استیجاری تهاتر نموده باشد .

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.به میزان حق السهمتان بلی.یاالله