مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

با عرض سلام و خسته نباشید
بنده به عنوان مسافر سوار ماشین بنده خدایی شدم و بعد از طی مسافتی درخواست توقف از راننده کردم و ایشان مقابل ایستگاه اتوبوس توقف کردن و در جایگاه اتوبوسی جهت پیاده کردن مسافران توقف کرده بود و بنده زمانی که پیاده شدم درب ماشین مسافرکش با اتوبوس برخورد کرد و مسافرکش شاکی از بنده بود و با تماس به پلیس 110 شکایت تنظیم کرده میخواستم بدانم مقصر بنده هستم یا راننده مسافرکش.
باتشکر

پاسخ ها :

معراج معظمی

جناب آقای معراج معظمی :

با سلام مسوولیتی متوجه شما نیست-راننده مذکور با رعایت مقررات راهور مکلف به توقف در جایگاه مجاز بوده و به جهت توقف در محل نامناسب خود موجب ورود خسارت به خودرو تحت مالکیتش شده و موضوع از مصادیق قاعده اقدام می باشد/