مشاوره حقوقی رایگان - شاخص تورم

با سلام شاخص تورم تیر ماه سال 98 چه عددی است؟

پاسخ ها :

شاخص تورم تورم

سوالات مرتبط

شاخص تورم اعلامی
با سلام وخسته نباشید سوال بنده این هستش ک بنده محکوم به هستم. اخرین شاخص تورمی ک به دادگاه معرفی شده بود تا پایان 99 بوده که تاخیر تادیه برای من محاسبه شده بود. ولی متاسفانه ملک مزایده ایی من فروش نرف...
نرخ شاخص تورم ماهیانه
باسلام سوالی بود که در ابتدا چرا شاخص نرخ تورم حقیقی اعلام نمیشود؟ و با انچه در سایت های مجازی میبینیم تفاوت فاحش دارد ؟ و در ادامه نرخ شاخص عددی تورم دیماه 99 در سایت ها اجتماعی 285.7 بوده ولی در اجر...
تاثیر تورم و گرانی برا قراردادها
آیا تورم و گرانی در قرار دادها تاثیری دارد ؟ در صورتی که در قرارداد ذکر شده باشد در صورت تورم هزینه ها به عهده سفارش گیرنده باشد !؟ بنده در یک قرارداد از 6 دستگاه فقط توانستم 5 دستگاه را تحویل دهم و ا...
اجاره مغازه
سلام نرخ تورم سالیانه برای اجاره ملک تجاری چطور حساب میشه ممنون...
محاسبه میزان تورم
با سلام. من سال 96 یک دستگاه آپارتمان به مبلغ 300میلیون پیش خرید کردم مقداری از آن را نقد و بقیه رو در سه قسط پرداخت کردم و زمان تحویل سال 99 بوده که هنوز تحویل نگرفتم الان فروشنده از من مابه التفاوت ...