مشاوره حقوقی رایگان - درصد جانبازی

سلام خسته نباشید بنده سال 93 اعزام به سوریه شدم مدافع حرم بودم طی عملیاتی از ناحیه پشت بازو تیر خوردم و پشت بازو از دست دادم عمل شدم بعد ترکش داخل زانو پا چپ هنوز هست و ترکش سرمم دمشق در اوردن از اون موقع پرخاشکر و اعصبانیم بیشتر وقتا کم طاقت شدم تا شش ماه هم اولا فراموشی کمی داشتم میخواستم بدونم با این احوال ایا پنج درصد جانبازی که به من دادن کم نیست اخه ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

اعتراض به درصد جانبازی درصد جانبازی جانبازی مدافع حرم جانبازی